Decorațiunile florale ale Alinei Neacșa

Alina Neacșa, unul dintre cei mai apreciați furnizori regali, este absolventă a United Kingdom Floristry School. Este un florist care și-a câștigat o frumoasă reputație pe piața românească și are un trandafir mirositor care îi poartă numele: Alina Perfumella.

La Săvârșin, de mai mulți ani încoace, Alina Neacșa și colaboratorii ei decorează spațiile Domeniului Regal, în preajma Crăciunului și a Anului Nou. În mod special, anul acesta Alina Neacșa a oferit Familiei Regale și tuturor românilor care trec pragul Domeniului Regal Săvârșin un regal de flori. De la Satul Regal, unde are loc târgul de Crăciun și unde sunt invitați toți colindătorii, până la parcul regal și încăperile castelului, decorațiunile florale ale echipei conduse de Alina Neacșa au înfrumusețat și au dat culoare și eleganță spațiilor.

Alina Neacșa a fondat un curs și un atelier intensiv pentru începatori si avansați în design-ul floral, un modul educațional de două zile care să cuprinda toți pașii și toate tehnicile de care un nou florist are nevoie, ca meșteșug și ca afacere.

Share your thoughts