Fotografii de artă ale Principesei Sofia

Principesa Sofia a realizat, de curând, noi fotografii de artă în județul Arad, în Parcul Regal Săvârșin. Alteța Sa Regală a dorit să împărtășească frumusețile primăverii, surprizând în diferite ipostaze coloritul copacilor și florilor.

Sophie de Roumanie Photographie

Programul lunii iunie 2022 la Domeniul Regal Săvârșin:

Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri pot fi vizitate în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

Parcul Regal poate fi vizitat în aceleași zile, dar numai cu înscriere prealabilă, la telefon: 0743 183 181 și 0770 562 822, precum și pe e-mail: contact@savarsinregal.ro/

Vă rugăm să verificați telefonic sau prin e-mail ziua și ora la care a fost programată vizita dumneavoastră în parc, pentru a evita dezamăgirea de a nu putea intra în parc, la sosire. Vizitarea parcului se face în grup, o dată pe oră, în prezența unui ghid, iar numărul vizitatorilor dintr-un grup este limitat.

De asemenea, vă rugăm să urmăriți în fiecare lună site-ul oficial Săvârșin Regal. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o lună la alta.

Share your thoughts