Elevi sinăieni în vizită la Săvârșin

Joi, 22 decembrie 2022, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au primit un grup de 21 de elevi merituoși din orașul Sinaia. Toți elevii prezenți au rezultate excepționale la învățătura și în sport. Elevii au fost însoțiți de profesori, de antrenori, de părinți și de primarul orașului Sinaia, domnul Vlad Oprea. La întâlnire a luat parte și primarul comunei Săvârșin, domnul Ioan Vodicean.

Cu ocazia vizitei la Castelul Săvârșin, Majestatea Sa și Principele Radu au oferit elevilor sinăieni două premii regale pe anul 2022. Eleva Ana Buruiană a primit premiul regal din acest an pentru rezultate foarte bune la învățătură, iar elevul Alexandru Negulescu a primit același premiu pentru cele mai bune rezultate sportive.

Majestatea Sa și Principele Radu au transmis sinăienilor invitația ca întâlnirile de la Săvârșin să devină o tradiție anuală. De asemenea, Familia Regală va oferi anual Premiul Regal pentru cel mai bun elev sinăian și Premiul Regal pentru cel mai bun sportiv sinăian. Premiile vor fi oferite prin grija Fundației Colecția Regală. 

Începând din acest an, bradul de Crăciun împodobit în salonul mare al Castelului Regal de la Săvârșin va fi oferit Familiei Regale de către orașul Sinaia.

Share your thoughts